Dela med dig av allt du har!

04.08.2016 kl. 21:00

Har du några bra ekotips eller fiffiga tankar om miljöstuff m.m.? Kommentera då här nedan! Får jag fem kommentarer eller mer lovar jag att göra ett inlägg med era fina åsikter. Skulle vara otroligt tacksam om ni ställer upp, lovar att länka till era bloggar också om ni har sådana! Kör.

Kommentarer (3)
När du köper jordgubbar eller dylikt på torget och får dem i en såndärna liten plastisk - spara den och lämna tillbaka till torghandlaren. De delar ut tusentals sådana askar dagligen och de flesta hamnar bara i roskisen.
Sofia07.08.16 kl. 08:25
Återanvänder de burkarna? Det skulle vara super!
11.08.16 22:01
Jag har förvånat mig över att folk inte känner till att det finns biologiskt nedbrytbar tvål och schampo. Förut har man varit tvungen att skaffa sånt i special- eller nätbutiker, men hittade bio-duschtvål t.o.m. på Tokmanni häromdagen. Borde vara ett måste för alla som är på sommarstugan och tvättar sig i sjöar eller hav!
Amy08.08.16 kl. 19:43
Så är det!! Bra tips, tack!!
11.08.16 22:01
Hej Julle! :)

Något jag tænkte på nu nær høsten ær påvæg.. Ær det svårt att gøra ljus sjælv? :) Då skulle det ju bli zero waste!

Hælsningar Milka
Milka16.08.16 kl. 18:24
Hej Milka:) hoppas allt bra! Det ärganska lätt men jag vet iofs inte riktigt hur miljövänligt stearinet i sig är, men man kan göra ljus av appelsiner faktiskt :D
16.08.16 22:49

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!

Kategorier

Senaste kommentarer