Hej alla ni!

02.08.2016 kl. 22:02

Hej där! Är hemma efter en lång fullspäckad dag med jobb och frisbeegolf. Frisbeegolf är nog min favoritsyssla på sommarkvällar. Terrängen är ofta väldigt full av rötter och stubbar och det känns att man är i en Harry Potter-värld. Vill för den delen läsa nyaste Harry Potter-boken. Älskar Harry Potter <3. Helt fantastisk berättelse.

Hur som helst, det är många nya som tittat in i och med samarbetet med Fabbes Café, vilket är väldigt roligt. Tänkte därför prata lite om vem Grön i Åbo riktigt är. Ni som läst ett tag får läsa lite upprepningar!

Jag är en ung kvinna ("flicka" kändes inte rätt, så...) som studerar och drömmer om ett jobb där jag får inspirera människor till att vara miljövänliga. På fritiden tycker jag om att fotografera, se bra filmer, laga mat, göra något kul med någon kul människa och spela Dixit. Jag har haft ett starkt miljöintresse sedan jag var elva och mår bra av att vara snäll mot vår planet. Jag skämtar mycket och vill få andra att skratta. Jag drömmer även om en röd stuga med vita knutar och trettio små äppelträd och potatisland där jag kan odla hur mycket jag vill. Paradoxalt nog drömmer jag också om en rustik hipsterlägenhet i Brooklyn i New York. Ibland känns det som att jag är född på fel århundrade och ibland känns det moderna mitt i prick. Jag är lite allt i allo, kan man väl säga. Haha.

Välkommen till Grön i Åbo!

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!

Kategorier

Senaste kommentarer