Hemmakontor

10.08.2016 kl. 18:21

Det här är mitt kontor. Tyvärr är det alltid överbelastat av kläder, glas, kläder, kläder och papper så jag använder det väldigt sällan. Synd med tanke på att bordet kanske är det vackraste någonsin, i äkta gammalt slitet trä och med läderomslag.. I 9 av 10 fall är begagnat finare än nytt! Håller ni med? Det har dessutom mycket mer värde och historia jämfört med en spånskiva från Ikea. Vill inte slänga skit på företaget och jag vet att många som läser den här bloggen antagligen använder Ikea rätt så mycket (jag använder det också till en del!!) - det är praktiskt och billigt för en studerande. MEN. Men. Jag tror faktiskt ni kan hitta ännu billigare på loppis och då även i ett unikt format. Dessutom blir man lugn och varm i själen av second hand. Eller så är jag bara creepy. Hur som helst: shoppa lo(ss)ppis!

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!

Kategorier

Senaste kommentarer