TACK

26.08.2016 kl. 06:00

En bild från Lundo där vi filmade in en del av nästa videoblogg.

Äntligen fredag, och faktiskt också sista arbetsdagen. Jag skall ut till skärgården på kräftskiva hos pojkväns föräldrars vänner och vi tänkte åtminstone ena natten sova i tält, vilket skall bli supernice. Tältning är nog det nya svarta, dessutom sover man mycket bättre när det är lite svalt och friskt än inne i en het stuga där fönstren är immiga och luften står still. Jag har tidsinställt några blogginlägg till er, så oroa er inte, men jag lär nog lägga elektroniken åt sidan när jag är ute på öarna... förutom kameran, då. Man är ju trotsallt bloggare hehe.

Sedan vill jag, utan att överdriva, säga TACK för att ni orkar kommentera och titta in varje dag. Jag har märkt att besökarantalet stigit i medeltal vilket gör mig jätteglad, jag vill inspirera till en hållbar livsstil och att veta att folk läser känns nästan öververkligt fint. Så tack. Och för er som är aktiva besökare kanske det kommer att glädja er att bloggen kommer att få ett helt nytt lyft nu då jag inte längre jobbar och har lite mer tid över under dagarna att samla ihop material. Naturligtvis växer inte heller tid på träd, så lite skola måste jag ju ändå ta tag i, men har funderat på att kombinera det med bloggen i stor grad! Hurra! Så mycket bra innehåll på kommande, låt mig bara komma igång. TACK för att du tittade in, nu skall jag slänga i mig morgonmål.

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!

Kategorier

Senaste kommentarer