Sanningen bakom bilderna

02.09.2016 kl. 13:00

Tycker alltid det är så roligt att se hur ett foto egentligen ser ut innan man redigerar och skär av det. Tänkte därför visa några bilder före och efter redigering. Hoppas ni gillar!

Person i ett rum med saker vs person som promotar rena handdukar.

När man inte har en egen fotostudio blir det så här helt enkelt..

Haha, total förändring. Tänk så mycket man kan skära bort. Första bilden ser inte riktigt ut som något överhuvudtaget och man vet inte vad jag försöker visa, men genast på andra bilden förstår man att det är kläderna som är i fokus. Intressant.

Sitter och skrattar högt åt hur stora skillnaderna är. Det känns som att originalfotona inte ens kan kallas foton för att de är så dåliga - en massa extra prylar och dåliga färger och så vidare som stör det som borde vara mittpunkten.

Hur ser era originalfoton ut? Visst är det roligt hur man kan "lura" publiken?! Helt sjukt egentligen, jag har inte tidigare jämfört bilder så här ens för mig själv så det är ganska kul att göra det nu.

Kommentarer (1)
Älskar såna här inlägg! Beskärningen gör verkligen STOR skillnad!
Karolina03.09.16 kl. 21:55
Vad roligt om du gillar! Det är faktiskt sjukt stor skillnad :D
04.09.16 07:44

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!

Kategorier

Senaste kommentarer