Sommaren är kort

10.09.2016 kl. 12:19

Sommaren är förbi, hösten är här och jag är PEPPPP. Hösten är min favorit av årstider och jag fyller år i november så det känns ännu bättre. Älskar födelsedagar, har ingen ålderskris och tänker aldrig ha det. Att bli äldre är bra!!

Hur som helst, jag gick igenom mina bilder på datorn och ordnade dem i mappar och raderade onödigheter (och är bara halvvägs för att 10 000 bilder typ) och hittade en massa bilder från den här sommaren som jag glömt bort. Tänkte recappa sommaren lite med dem, så njut! Är själv ute på stugan nu och det här inlägget är tidsinställt, så ni kan vänta er skärgårsbildbomber när jag kommer tillbaka. Behövde en liten paus från storstaden och datorn och allt sådant så jag bestämde mig för att dra dit med min pojkvän. Skönt. Ha det finemangis!

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!

Kategorier

Senaste kommentarer