Supergod lunch på rester

09.09.2016 kl. 09:30

Att äta rester är ju bra för miljön och plåmssan och annars också väldigt trevligt, då kombinationerna av ingredienser ofta blir helt nya och från tidigare oupptäckta. I frysen hade jag gammalt ris som någon gång blivit över, samt lite bladkål. I kylskåpet fanns en snart brun broccoli, batatrösti, en halv paprika, en halv rödlök, lite vitlök och så pojkvännens ost som jag snodde litegrann. Jag stekte allt i en stekpanna och adderade salt, peppar och citronsaft. Otroligt gott. Faktiskt.

Kommentarer (1)
ÄLSKAR när en bara kombinerar allt såhär och det blir panggott!

Tack förresten för de fina orden och länken till min blogg :*
sandra09.09.16 kl. 10:11
Tack! Och vad kul om du gillade<3:)
09.09.16 13:25





Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!

Kategorier

Senaste kommentarer