Det nya svarta

08.09.2016 kl. 18:29

Att shoppa loppis är det nya svarta. Jag är självutnämnd loppisdrottning (fr.o.m. idag), då jag blivit expert på att hitta helt vanliga basplagg som second hand. Jag tror ju på att en basgarderob är vägen till en hållbar garderob, och därför känns det extra bra. Har man allt det där "typiska" som alla (nästan) behöver: svarta byxor, blåa jeans, vit och svart kortärmad och långärmad t-skjorta och så vidare: då kommer man långt. Man har alltid något att klä på sig då man har en basgarderob och impulsköpen minskar på grund av det. Minimalism i garderoben <3. Med det sagt innebär det inte att man skulle behöva ha tråkiga kläder, tanken är bara den att man skall ha det man själv använder och framförallt det man själv använder ofta. Här ser ni en svart kofta, svarta jeans och lite smycken jag skaffat i andra hand. Den fina t-skjortan i min favoritfärg, gammal grön, är dock inte begagnad.

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!

Kategorier

Senaste kommentarer