Helsingfors och att sväva på rosa moln

16.09.2016 kl. 07:00

ITSAWRAP. Måste bara få säga det för att alla andra gör det. På onsdag tog jag tåget till Helsingfors och sov över hos Stina, för att på torsdag morgon vara med om något som känns helt fantastiskt gällande bloggen. Svävar på så rosa moln just nu. Känns att allt jobb man lägger på bloggen äntligen visar något resultat och det är härligt. Nu vill jag dessutom flytta dit, så problem nr 1 som uppstår är mitt bloggnamn. Vadå "Grön i Åbo" om man är i Helsingfors? Nåja, den tidens fråga och problem. Hur som helst, strax borde ni få se resultat/förstå mitt kodspråk gällande gårdagens strapatser. Är så taggad. Men före det händer låter jag bilderna få tala för sig. Ha en bra dag!

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!