Min stora glädje

17.09.2016 kl. 10:00

Jag var ju i Helsingfors i veckan och svävade på alla dessa moln. Varför? Jo, för att Svensk presstjänst kontaktat mig att de ville ha en Zero Waste-intervju. Ofta är det jag som kontaktar andra gällande samarbete, så jag kan väl säga att jag är otroligt lycklig och ivrig att det den här gången var jag som blev kontaktad och inte tvärtom. Då känner man sig lite sådär extra stolt och glad! Intervjun gick bra och därefter fotades jag i Botaniska trädgården. Åtminstone HBL och ÅU har nappat på artikeln (men säg till ifall ni ser artikeln någon annanstans också, nyfiken!), så in på webben eller till närmsta butik och köpa ditt eget exemplar om du är intresserad av att läsa :)! Är så himla glad och stolt över att jag fått vara med. TACK.

Kommentarer (1)
Vasabladet också :)
Viktoria17.09.16 kl. 14:11
Ja, jag hittade den artikeln lite senare!! Så kuuul :)
18.09.16 08:36

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!

Kategorier

Senaste kommentarer