En solhälsning

18.09.2016 kl. 08:19

Hej bloggis! Väldigt kul med så många nya besökare efter intervjuerna i vissa av de finlandssvenska dagstidningarna. Känns jättejättebra. Klockan är typ ingenting och det är söndag, men finns det något som är skönt så är det att vakna upp före resten av staden gjort det. Och med det här ljuset sipprande in genom fönstren så kan jag inte klaga. Idag blir det stäning, skolarbeten och att få någon ordning på hela nästa veckas bloggvärld. Alltid roligt men inte nödvändigtvis lätt. Hur som, nu skall jag hugga tänderna i min morgongröt (ni vet, det är ju som känt ett verkligt tuggmotstånd) och sedan sätta igång med allt som jag bör bocka av innan 00:00. Tjo!

Kommentarer (1)
Din lägenhet ser så hemtrevlig ut ju!
Nicolina18.09.16 kl. 11:48
tack <33:)
19.09.16 12:45

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!