Greenz

20.09.2016 kl. 07:00

Visste du att färgen grön kan fungera lugnande på en? Och att den gör det lättare för oss att koncentrera oss? Grönt är skönt. Jag försöker sakta men säkert ta in fler växter i mitt hem och äta mer grönt. För att allt som kan förknippas med ordet grönt är positivt. Jag älskar även olika synonymer som grönis etc. Så puttenuttigt och positivt. Grönis-Julia.

Kommentarer (1)
Jag har också börjat försöka ta in mera växter i mitt hem, och hittills har det gått bra. Det är så roligt att komma hem till blommor och "träd" :)
Nicolina20.09.16 kl. 18:34
Jaa visst är det! En dag vill jag ha ett träd som på riktigt växer inne i huset, sådär som på vissa ställen då träden har rötterna i marken och huset är byggt runt det. Ah.
20.09.16 19:29

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!