Huvudstatligt och härligt

21.09.2016 kl. 20:49

Hejsan svejsan, idag har det varit full rulle kan man säga. Började dagen med skola och en lövplockarpromenad, läste klart en kursbok och skall strax skriva några sidor om den men innan det sprang jag iväg till läkarstationen pga kufiska symptom i magen och fick det bevisat för mig att jag har feber och andra otrevligheter och därefter traskade jag hem, tog bussen till mamma och pappa och mycket mycket mer och nu har jag landat i soffan. Jag har dessutom glädjen att säga att jag tar minisemester och åker alltså imorgon till Helsingfors för att fira veckoslutet där med min pojkvän. Vi får bo hos Stina vilket skall bli finfint i den vitaste av vita lägenheter. På grund av att mitt senaste försök till videoblogg blev totalt misslyckat (ni har inte sett det avsnittet därför) kommer jag att filma mycket där och satsa på lite mer av den ack så härliga ZW-livsstilen. Ser mycket framemot det. Behöver verkligen miljöombyte.

Nu skall jag dock ta tag i min virtuella tangentbordspenna och börja reflektera över Konsten att vara kvinna, som förövrigt hamnar i topp två av världens roligaste böcker tillsammans med Hundraåringen. Läs!

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!