Helsingfors igen

23.09.2016 kl. 22:53

Vi åkte till Helsingfors för att bara ta det lugnt och bli inspirerade av staden men pojkvännen hade tenter att läsa till så vi stannade bara en natt, i stället för tre. Inget fel med det, vi hann med massor och nu jobbar jag på följande videoblogg, hurra! Är riktigt TRÖTT med stort t (och r och ö och t och t) och kommer troligtvis slockna ungefär... nu!

Gonatt!

Aj just det! Nästsista bilden är från det vackraste loppiset jag någonsin sett, Relove. Min kompis Stina har kläder till salu där så... you know what to do!

Kommentarer (1)
Jag bor precis mitt emot Relove. Det är helt superfint där och de har helt underbara bakverk och lunch. *hjärtögonemojin*
Fanny24.09.16 kl. 11:04
Helt fantastiskt!! Aldrig sett ett så fräscht och nytänkande loppis :)
24.09.16 11:06

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!