Zero Waste Home-boktips

27.09.2016 kl. 07:00

Jag läser inte böcker annat än om jag måste. Jag får liksom inte slukat sida efter sida sådär som alla andra verkar göra. Det är såklart tråkigt men jag har bara fått acceptera att jag aldrig blir den där coola bokmänniskan som kan citera Stephen King ordagrant. Som liten var jag extremt effektiv på att läsa. Det var mycket Kitty, Harry Potter, Kalle Anka och så vidare, men idag blir det mest bara faktaböcker eller kurslitteratur.

Till poängen: Här är undantaget som jag faktiskt gärna läser. Zero Waste Home, skriven av Zero Waste-gurun Bea Johnson. Jag lånade den från stadsbibban i Åbo och eftersom den är det enda exemplaret och personen som jag köade på grund av lämnade in boken en vecka försent fick jag vänta närmare två månader på den. Men vet ni vad? Det var det värt. Den har helt fantastiska tips gällande allt. Ett mascara-recept lyckades jag redan se och det skall jag absolut testa bara jag får ingredienserna inhandlade. Hurra!

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!