Grön i Åbo på YouTube

01.10.2016 kl. 10:00

 

Jag har inte alltid möjlighet att filma videobloggar mha min man eller någon annan och därför kan det räcka en stund mellan dem, tyvärr. Tycker att det blir rätt tråkigt i längden att jag bara står framför en stilla kamera och pratar och därför föredrar jag att samarbeta med el BF. Så även om jag verkligen vill vill vill vlogga hela tiden så räcker inte tiden och "resurserna" (min pojkväns ork) alltid till. Men i stunden har jag tre stycken vloggar i bagaget. Ni får jättegärna följa mig på YouTube här och kommentera vad ni tycker om vloggarna! Är helt medveten om att det i vissa scener är för mycket brus, men nu vet jag hur det fixas så det blir nog bra hädanefter. Cheeers!

PST du kan också följa mig på Facebook här och på Instagram här.

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!

Kategorier

Senaste kommentarer