Drömmar

28.09.2016 kl. 07:00

Tänk så tokigt. Förut tänkte jag att det inte är meningen att man skall följa sina drömmar. Att man skall fortsätta vara olycklig i skola och jobb för att det annars bara kallas hobby om man har roligt. Hur har jag tänkt så? Som att livet måste suga för att det verkligen skall vara ett liv.

Nåja. Jag har ju kommit på bättre tankar. Jag tänker inte tillåta att livet är tråkigt (sådär överlag) och jag tänker följa mina mest skrämmande drömmar. På sistone har jag insett så mycket om vad jag vill göra och det är ju på många sätt väldigt fint.

Så några av mina planer är dessa:

Vietnam i december (problemet är dricksvatten i plastflaska men jag tar det sen), New York i maj, sommarjobb i Stockholm, praktik som volontärarbetare i ett u-land och att jobba på bloggen dag ut och dag in. När jag äntligen har möjlighet tänker jag ta picket och packet och flytta till Helsingfors med min pojkvän och bästa vän. Och själsfrände. De här drömmarna är jobbiga men helt underbara. Inte en dag till tänker jag tillåta tristessen och vardagshatet ta över, så gör inte du det heller. Följ dina drömmar.

Kommentarer (1)
Jee hejaheja!! Superbra planer! Ska också skriva en framtidslista åt mej nu :)
Emma/Floristbloggen28.09.16 kl. 18:50
BRA:)
28.09.16 19:18

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!