Osäker och lurvig

30.09.2016 kl. 07:00

Rubriken kan ju int vara annat än lockande, haha! Det här är en jacka i fuskpäls som jag fyndade på Manhattan någongång, men jag kan liksom inte avgöra om jag gillar den eller inte? Det finns något väldigt coolt över den men samtidigt ser den också ut som min mardröm typ. SÅ kluven. Är den här typens pälsjackor jej eller nej? Vill veta! Hur som helst är den varm och skön och som sagt begagnad, vilket alltid är välkommet i min garderobfamilj<3. Ja och faktiskt är svarta blusen under också något jag köpte av syrran för ett tag sedan. Alltid bra att gräva i bekantas garderober, där finns utan tvekan något som hen vill bli av med!

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!

Kategorier

Senaste kommentarer