Dagens summa summarum

03.10.2016 kl. 20:00

Som ni ser har jag varit på hugget med glasburken idag.

Den här dagen har varit en väldigt produktiv en, jag har nämligen tränat (!!!), gjort morgondagens läxor, haft ett möte och dessutom bloggsamarbetat med något kul som ni får se snart. Tack för alla kommentarer på sistone, förresten. Fina kommentarer! Lider av mycket skolstress för tillfället men det betyder bara att man har många trevliga bollar i luften. Ser framemot att bli klar med allt. Men lätt är det inte - på veckoslutet skulle jag göra skolarbeten för att komma ikapp, men i stället för att göra nästa inlämningsuppgift så gjorde jag den sista för i år. Den som har deadline i december. Snacka om noll logik, liksom. Nåväl, jag behöver inte stressa sista skolveckan då i stället.. Nu skall jag hur som helst börja på en fackuppsats och sedan äta lite. Ha det fint!

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!

Kategorier

Senaste kommentarer