15 stulna frågor

05.10.2016 kl. 19:00

1. Beroende av?

Sociala medier, även om jag önskar att jag inte var det. Så är jag också beroende av glass men jobbar hårt hårt hårt för att låta det vara på en normal nivå. Jag är även beroende av att få tala med min pojkvän, och det då inte på ett needy-stupid-clingy-sätt utan helt enkelt för att det är bäst.

2. Du måste klä dig i en färg resten av livet, vilken?

Hudfärg

 

;)

3. Vad får du oftast komplimanger för?

Min kreativitet, Ibland önskar jag att man kunde få komplimanger för sitt utseende eftersom jag vet att det är det första människor tänker om en. Men nej:D

4. Dina planer under 2016?

Just nu är jag faktiskt otroligt trött och stressad så jag hoppas egentligen bara på att jag får tag i alla projekt i skolan och att jag fortsätter träna så jag ryms in i alla mina sommarkläder när jag ska på resa på jullovet.. mer om det sen! Så hoppas jag också att jag får mycket inspiration till bloggen så att det är lätt att skriva flera gånger per dag, för det vill jag!

5. Brukar du skratta för dig själv?

Har väl ingen annan att göra det med, snyft. Nånej, skämtar lite bara. Visst skrattar jag för mig själv eftersom jag ofta anser mig själv vara den roligaste som finns. Jag försöker även övertyga min pojkvän om att jag är jätterolig men svaret låter ofta så här: "Ibland".

6. Vad är det konstigaste du ätit?

Grishjärna. Ja och faktiskt kött med glass en gång då jag ville äta två goda saker samtidigt. Uj.

7. Hur imponerar man på dig?

Genom att fråga frågor om mig. Om det är en sak jag märkt med pojkar, så är det att de aldrig ger mig uppmärksamhet. Nu är jag i ett förhållande och vill inte ha den typens uppmärksamhet, men om vi t.ex. tänker på bekanta eller kompisar - jag skulle faktiskt bli imponerad om en pojke någon gång sade något positivt om mig till mig.

8. Vilken stad vill du bo i för resten av livet?

Jaa. Så svårt. Älsk-hatar Åbo för tillfället. Längtar till Helsingfors. Vill bo i New York fastän jag aldrig varit där. Samtidigt vill jag bo i en röd stuga med vita knutar i en by bland ängar med kossor och hästar. Om jag kan kombinera denna Not Existing City, så ja, då flyttar jag dit.

9. Hur ser din morgonrutin ut?

Tisdagar och torsdagar stiger jag brutalt omänskligt tidigt upp för att göra städjobb på caféet, och annars stiger jag kanske kring sju eller åtta, beroende på skolan. Så äter jag, läser igenom allt som hänt i bloggvärlden, kollar Instagram, Facebook och så vidare och tänker på livet.

10. Vad längtar du efter?

Nu just efter min man men i livet överlag längtar jag kanske efter att få någon form av bekräftelse att jag är bra.

11. Serier du följer just nu?

Inga just nu, jag är galen om jag hittar en bra serie. Jag blir creepy med betoning på just det ordet. CREEPY. Så jag undviker sådant. Men när Bron Broen 4 kommer ut lär jag leva bara för den serien.

12. När brukar du oftast gå och lägga dig?

Helt för sent och ibland tidigt men somnar sent.

13. 5 saker du vill göra i framtiden?

Gifta mig och få barn (1 sak), upptäcka världen, arbeta med bloggen och miljöföreläsningar på heltid, må bra i mig själv och aldrig mera vara olycklig.

14. Vad finns alltid i din handväska?

Tycker inte om sådana här frågor eftersom det är så fruktansvärt ointressant. Jag har telefon och nycklar. Vet jag att jag kommer att ta en sväng i någon butik har jag med mig tygpåsar och kanske även en glasburk.

15. 3 utländska bloggar du följer?

Lisa Olsson, Kotryna Bass, Atilio.

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!

Kategorier

Senaste kommentarer