En vecka som tar slut

09.10.2016 kl. 18:40

Puuuuust! En av mina mest händelserika veckor på länge. Har haft en massa skolarbete och nästa vecka blir väl ännu mer stressig, men det gillar jag! Älskar att ha mycket att göra och känna mig nyttig. Har jag inte flow på mår jag faktiskt dåligt. Flow är väldigt väldigt viktigt för mig, även om det skulle innebära negativ stress.

Hur som helst, igår kom min älskade man hem efter en 10 dagars resa och vi firade med hemgjorda Zero Waste-tortillas och var glada. Köpte malet kött för kvällen från Saluhallen i Åbo i en liten låda jag hade med mig. Vanligtvis köper jag inte kött överhuvudtaget för att det alltid innebär plastförpackningar men när det är tortillas och en köttätande pojkvän i kombination tycker jag att det är väldigt trevligt att strosa runt i Saluhallen och vara sådär glad och lycklig som man bara kan vara där, samtidigt som jag nappar åt mig av allt som finns i lösvikt. (Och nej, det här är inget jag gör hela tiden, Saluhallen är dyrt). Samtidigt slängde jag in mina totalt förstörda jeans hos sömmerskan där och bad henne att rädda mina brallor från undergång. Det lovade hon göra tills onsdag och det värmde hjärtat och underlättade min egen stress.

Idag däremot har jag städat och ätit gott hos mamma och pappa och skall nu köra brutalt bloggmaraton för att ha något att leverera nästa vecka. Finns det något jag älskar så är det känslan av blogginlägg som är klara att användas för en hel vecka framåt. Blir en lång kväll att fixa det hehe..

Okej, nogbabblat. Nu börjar bloggmaraton och soffhäng med pojkvän, TJO!

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!

Kategorier

Senaste kommentarer