En resa i rullstol

15.10.2016 kl. 08:00

Jag har haft otroligt mycket jobb den här veckan. Som pricken på i:et har jag sovit väldigt lite och lider av otroligt mycket sömnbrist. Är trött i princip konstant. Orsaken är att jag och min klass deltog i Novias utmaningsvcka där man under en vecka skall göra ett projekt - man börjar på måndag och slutar på torsdag och presenterar på fredag. Vi delades in i tre grupper och min grupp valde att göra en mediakampanj i form av en film, för att uppmärkssamma skillnader i samhället. Att göra en film på några dagar och att dessutom kunna tajma hela gruppens tidtabell så att man faktiskt hinner med allt är en konst. Men ja, vi klarade det som tur och vann hela grejen! Här ovan ser ni filmen vi skapade, hoppas ni gillar.

Kommentarer (1)
Jättefint!
Jasmine - Mitt Gröna Samhälle15.10.16 kl. 14:04
Tack!!!
16.10.16 12:49

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!

Kategorier

Senaste kommentarer