Hurdan är jag där och då?

21.10.2016 kl. 07:00

Sandra Beijer borde antagligen krönas till drottningen av blogglistor. De är helt fenomenala. Snodde denna lista av henne härifrån.

På restaurangen

Är jag den som köper den dyraste rätten för att jag tror att jag har råd (det har jag inte egentligen). Jag äter också snabbast och vill helst beställa en portion till innan de andra ens hunnit börja.

På nattklubben

En tragisk syn, antagligen. Har ingen aning hur många år sedan det är då jag senast gick runt på nattklubb. Två år? Kanske. Nu och då hittar man mig hur som helst på diverse krogar som inte får nämnas vid namn. Där är jag väldigt dansande även om man inte skulle tro det. Men då har jag också tagit något för att öka mitt mod.

I klädbutiker

Stressad och tyngd för att jag hatar att se på saker med en väska över armen. Svårt och jobbigt. Och så gillar jag inte ens klädbutiker längre.

På flygplan

Otålig och jobbig och vill sitta vid fönstret.

På café

Den som betäller mest och som i all hemlighet drömmer om att få ta en bild på det som alla beställt men stör sig på att någon betällt något fult som inte passar in, typ en Coca Cola-flaska i plast.

I skolan

Vettig och effektiv.

I ett förhållande

Mindre vettig, haha. Jag är väldigt snäll och rolig (om man frågar mig) och dessutom pålitlig och älskar att ordna överraskningar. Kan också vara väldigt jobbig och gnällig.

I matbutiken

Lyckligast i världen? Ja!

På morgonen

Tidigast vaken och färdig att börja dagen direkt. Hatar slöa morgnar men hatar också att jag inte kan sova länge.

På kvällen

Filmberoende. Tyvärr även glassberoende även om jag lyckats dra ner på det rejält.

På bussen

Den om pratar för sig själv (det är sant).

På jobbet

Effektiv och duktig. Jag är det på riktigt, kan inte ens försöka ljuga här.

Just nu

Stressad och ångestfylld för att jag övertänker allt och helst skulle äta glass men får inte. (OBS! detta stämmer antagligen inte när du läser detta men inlägget är tidsinställt och stämde överens med verkligheten på söndag kl. 14)

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!

Kategorier

Senaste kommentarer