Hur ser en typisk dag ut för dig?

22.10.2016 kl. 10:00

Ja, jag låter då rubriken tala för sig. Jag har alltid tyckt att det är intressant att veta vad folk gör om dagarna. Skola, jobb, hobby osv - men vad mer? Skulle vara evigt tacksam om du anonymt eller icke-anonymt (ingen skillnad) vill svara här i kommentarsfätet! Tillägg gärna vad du gör på lediga dagar. Är supernyfiken. Ha det fint!

Kommentarer (2)
Beror på vad jag har i kalendern, att har kanske något möte eller så att gå på. Annars sitter jag mest framför datan då jag har en ledig kväll för är oftast så trött efter skolan.
Daniela22.10.16 kl. 14:43
Intressant! Är så nyfiken på just hur den fria tiden ser ut för andra:) själv sitter jag mycket vid datorn och det är kul att veta att andra också gör det!
26.10.16 10:09
Har flyttat från HFors för att studera logopedi på ÅA, men utöver det träffar jag vänner, läser bloggar (hehe), gör mina duties som styrelsemedlem. Hittade din blogg via ett tidningsreportage (ÅU?). Har vattenflaska/matboxar av glas, tandborste/diskborste av träd, disktrasa av bambu (använt samma 2 år - kokar bara den då o då!) och undviker onödiga kemikalier (hej vatten o matsoda!), supportar eko o loppisar osv. Storgillar därför din blogg då jag känner att vi har mycket gemensamt, fast jag inte lever zero waste. Fortsätt med det du gör - du inspirerar!
Sussi24.10.16 kl. 16:14
TACK för kommentaren!! Blir så glad. Och så bra att du lever eko, det är alltid fint : ))
26.10.16 10:09

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!

Kategorier

Senaste kommentarer