Ännu hinner man rösta!

11.11.2016 kl. 07:00

Idag är det sista dagen man har möjlighet att rösta på kandidaterna/de nominerade inför Galan 2016 i Vasa nästa veckas lördag. Om ni tycker att jag är värd att bli Årets inspiratör, då hinner ni ännu slänga in er röst på mig, Julia Degerth, här! Blir superglad, tack!!!

Pst imorgon fyller jag år och skall med pojkvän och Viking Line till Tallinn för att fira där. Tycker jättemycket om staden och ser framemot att se hur det ser ut nära jultider, kan tänka mig att gamla stan är ännu finare då. Vi skall också besöka våra två favoritplatser som vi hittade när vi var där senast, och kan inte vänta att jag får äta det de har att erbjuda. Dregggellll..

Kommentarer (1)
Rösta har jag gjort :) Ville bara säga att jag har publicerat inlägget jag frågade om det är ok att skriva nu, ifall du är intresserad - https://heddahelena.wordpress.com/2016/11/10/gron-i-abo-och-pa-malta/
Hedda11.11.16 kl. 12:17
Tack snälla du :)
13.11.16 23:35

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!