Julkalender lucka 15: Ordna en överraskningsfest!

15.12.2016 kl. 07:00

Bild från mammas kalas för några år sedan. Goda kakor.

Lucka 15:

En present man kan ge till någon är en överraskningsfest. Det behöver inte vara en massa pompa och ståt, det kan vara något enkelt där t.ex. personen kommer hem och gästerna hoppar fram bakom soffan, ja ni vet. Kom ihåg att en sådan här present endasst funkar på vissa människor! Alla tycker inte om överraskningar och alla är helt enkelt inte festare.

Köp lite Zero Waste-snacks eller baka något själv och placera fram på fina fat. Tänd ljus. Gör vimpelband av gamla tidningspapper och trådar som hittas här och där. Förbered en skattjakt till t.ex. ett litet paket eller en god kakbit och festa på ert eget sätt.

Den här preenten kunde passa perfekt åt någon som är påväg på en resa under julen eller som snart skall på utbyte. Bara att börja planera!

Kommentarer (1)
SV: Jag använder designmallen Plain, men jag tror att de flesta andra designmallarna också går att få breda.
När du valt en designmall och trycker på pennan för att ändra ska du ändra från "centrerad" till "full bredd" högst upp! :)
Heidi16.12.16 kl. 18:52

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!

Kategorier

Senaste kommentarer