Julkalender lucka 21: Ge något viktigt!

21.12.2016 kl. 07:00

Alla människor tvättar kläder någon gång och då är ju tvättmedel praktiskt att ge. För att göra det hela lite roligare kan man ändå ge tvättnötter som ofta är något nytt för många.

Lucka 21:

Kanske den tråkigaste presenten av dem alla - men den viktigaste! Att ge något som faktiskt kommer att användas tills det nästan slits i bitar är nog bland det mest miljövänliga som finns. Man ger helt enkelt något som personen behöver. Tänk er sådana tråkigheter som man måste lägga pengar på i vardagen (toapapper, plåster, tvål, mat, busskort osv). Även om det som present skulle kännas tråkigt att få något sådant är jag helt HUNDRA på att man är tacksam när man sedan inser att man inte behöver betala för det själv. Så ge något nödvändigt. Jag skulle bli jätteglad om någon ville köpa tvättnötter i lösvikt till mig. *hoppasmammaläser*

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!

Kategorier

Senaste kommentarer