Tisdag och fem irritationsmoment

13.12.2016 kl. 22:05

Jag har en sådan där sjuk liten blemma på tungan. Det är så hemskt!!! Jag har prövat allt men inget hjälper. Kan inte sluta bita på den. ARGH.

Jag testade att baka rödbetskladdkaka igår men saknade 99% av ingredienserna. Så ni kan ju tänka er vad det smakade när jag fick ersätta allt med något halvdåligt. Ja, det smakade rödbetsbajs.

Jag har lyckats se en TV-serie (som är skitbra) klart på ett dygn. Vad skall jag göra med mitt liv nu?

Att Teemu Selänne inte längre är vacker i mina ögon. Först kommentaren om Kiira Korpi och varför hon fick vara med i hans program och sedan åsikten att det var bra att Trump blev president. Snyft.

Jag kan inte skapa den där coola hipsterkänslan i min blogg för jag vet inte hur man gör. Och jag är så avundsjuk på alla andra som lyckas. Ni vet, lite blurriga bilder och vinglas i handen osv. Var är mitt vin?? Varför tycker jag inte om vin?? AAA. Jag vill också kunna skriva hur jag smuttat på det ena och det andra från någon vacker dal i Italien.

Kommentarer (1)
att dricka vin i en vacker dal i italien är helt klart int hipster! det är helt för glamoröst. man tänker ju på att nån som kenza sku gö de. man ska bara vara real. men jag rekommenderar the crown eller parks and recreation (första säsongen är dock dålig) om du är utan något bra!

och teemu selänne har vetä kasvuhormonin i nåå tjugo år så va sku han nu veta :D
bringthenoise13.12.16 kl. 23:15
Parks and recreation är världens bästa serie :D okej skönt o veta att vinet inte är krav på hipsterhet hahah...
14.12.16 14:02

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!

Kategorier

Senaste kommentarer