Saara Aalto

14.12.2016 kl. 19:13

Saara Aalto har knäckt Finland på det bästa möjliga sättet. Hon har sagt i direktsändning att hon inte fått det stöd hon velat ha och att Storbritannien är det första stället där hon verkligen känner sig som sig själv. Jag tycker det är så bra att hon sagt det. Att hon äntligen tryckt ner på alla dem som trycker ner på kändisar utan orsak (däribland på henne). Man är en mediahora eller en idiot bara för att man är känd. Man kan liksom inte bara vara duktig på sin sak, utan man är en idiot. Lite som när en bloggare är stor och omtyckt - då skall hen inte få vara nöjd själv cuz u know jantelagen.

Så vet ni vad? Saara Aaltos kritik mot Finland är bland det bästa på länge. Vi måste bli ett mer stöttande folk. Vi måste låta andra ha framgångar trots vad som helst i vårt eget liv. GO SAARA!

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!

Kategorier

Senaste kommentarer