Farmor, foto, frihet

18.12.2016 kl. 21:01

Söndagkväll. Igår var vi på middag hos pojkväns föräldrar och idag åkte vi till farmor som är döende. Hon bara sover och väntar på att det skall hända. Och egentligen gör vi andra det också, för det är fel att någon bara skall lida och fyllas med medicin som bara förvärrar. Så jag hoppas att hon somnar in utan smärta och utan att det blir utdraget. Fina farmor som alltid gjorde god mat åt vår fina farfar och som alltid tog hand om oss på sportloven och sydde in våra namns bokstäver på handdukar. Vi kommer alla att sakna dig.

Jag har också fotograferat en hel del den här helgen och förberett mig inför resan på onsdag. Bloggen är full av tidsinställda inlägg, så ni blir inte uttråkade fast jag tar semester! Känner mig äntligen fri från allt. Blir skönt att börja skrapa ihop studiepoäng igen i januari när man fått vila lite. Nu: söndagkväll och pojkvän. Ciao!

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!

Kategorier

Senaste kommentarer