VLOGG: En ledig dag i mitt liv

19.12.2016 kl. 22:31

Ett tag sedan jag hade tid att vlogga men här kör vi! Tänkte att vi skippar allt det där miljövänliga och bara fokuserar på vardagen. Så här får ni ett smakprov på saker jag gör en ledig dag. Jag visste inte för den delen att mitt hår var sådär råddigt som det ser ut att vara på filmen hahah. Det var försent att kamma det efteråt liksom.

Och för övrigt somnade min farmor in idag. Vila i frid, älskade, och hälsa fafa. Helt otroligt att fafa dog för 2,5 år sedan men att de blev nästan exakt lika gamla. Farfar var 33091 dagar gammal när han somnade bort och farmor blev 33100 dagar. Som att de hade en deal med varandra. <3 Jag är glad att hon inte längre lider, sov så gott älskade du.

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!

Kategorier

Senaste kommentarer