Hemgjort flytande diskmedel

18.01.2017 kl. 07:00

Superenkelt för en Zero Waste:are! Jag tog en Aleppotvål som jag rev med rivjärnet - ca 2 msk. Jag kokade upp 5 dl vatten, tog bort från plattan och blandade ner tvålflingorna. Sedan var det bara att låta tvålen lösa upp sig och så var diskmedlet klart! Lägg i pumpflaska och använd!

Kommentarer (2)
Jag har också ett ZW-tips! Jag har gjort e-fakturaavtal med flera företag (ex el-, telefonräkning) för att slippa pappersräkningar! Betalningen är också lättare och smidigare rakt från nätbanken!
Susanne18.01.17 kl. 21:36
Det där är ett jättebra tips!!
19.01.17 16:19
Hej!
Var köper man aleppotvål i åbo? Är den dyr?
Anonymous20.01.17 kl. 00:56
Jag köpte min i lösvikt från en ekofrissa som heter Pure Orange på Kristinegatan :) tror den kostade några euro, men å andra sidan räcker den länge också! Sedan skall olivtvål fungera lika bra, kanske lättare att hitta?:)
20.01.17 17:19

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!

Kategorier

Senaste kommentarer