Ännu ryms man med på min Zero Waste-workshop! Anmäl dig idag!

19.01.2017 kl. 17:00

I samarbete med Fabbes Café

ÄNNU HINNER MAN ANMÄLA SIG TILL MIN ZERO WASTE-WORKSHOP! Här nedan hittar ni info om anmälningar m.m. Ta med en kompis så har vi det kul tillsammans en fredagkväll. Jag lovar att det kommer att vara värt det!


Tredje februari kommer jag att hålla en Zero Waste-workshop på Fabbes Café!

Vi kommer att göra tandkräm tillsammans och diskutera Zero Waste med varandra. Samtidigt får ni också ta del av min Zero Waste-utställning som är där sista dagen. Workshopen kostar 7 € och där ingår materialkostnader samt något ni får med er hem och lite smått att äta. Betalning sker på plats under workshopen (både kontant och kort går).

Anmälningar endast till Grön i Åbos e-post groniabo@gmail.com . Anmälningar i kommentarsfältet och till Fabbes e-post är alltså inte giltiga. Detta för att underlätta mitt arbete. De första 20 anmälda får en plats. Anmäl dig senast 26 januari och meddela senast samma dag ifall du vill avboka. Då får nästa som står i kö, det vill säga den som skickat det tjugoförsta e-postmeddelandet, komma i stället. Vi ses kanske där?! Välkomna!

PST. KOM IHÅG ATT OCKSÅ KOLLA DIN SKRÄPPOST I MAILEN DÄR DET STÅR IFALL DIN ANMÄLAN GODKÄNTS ELLER OM DU STÅR I KÖ. JAG SVARAR PERSONLIGEN TILL ALLA.

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!

Kategorier

Senaste kommentarer