Mood dagen efter

29.01.2017 kl. 20:48

Tjena tjena söndag. Vet ni vad? Jag, av alla människor på jorden, var ute igår. Det är första gången på (utan att överdriva) kanske 2 år!!! Jag har nog festat, om än sjukt sällan, men jag har inte varit på en nattklubb på många många år. Och naturligtvis straffas jag hårdast dagen efter. Jag var knappt ens full men jag har mått som om det varit världens undergång. Intressant det där. Jag tycker att vi som dricker sällan borde skonas från sådant här. Hur som helst, ni vet hurdana matvanor man har dagen efter. Vanlig husmanskost är typ det äckligaste som finns. Det skall vara mycket fett och mycket socker. Så jag var tvungen att köpa hem några donitsar och andra bakelser för att överleva detta hemska jag känner. Jag försökte ändå göra det the Zero Waste way, och hade med mig en egen liten supertygpåse i vilken jag köpte bakelserna. Så nice! Älskar att göra bättre val för vår planet, även då jag köper halvfabrikat.

Hoppas er söndag varit lite bättre än min, det lär förbli soffläge några timmar till innan jag hoppar några meter till sängen och somnar. Chao!

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!

Kategorier

Senaste kommentarer