Orka vara fiffig

05.02.2017 kl. 12:00

Vet ni den där känslan när man varit översmart och talat helt för mycket om seriösa saker under en längre period? Brukar ni då som jag känna att ni bara vill sluta bry er om allt och typ bo på soffan och se på Disneyfilmer i en vecka? För så känns det för mig alltid. Jag studerar ju till samhällspedagog vilket innebär att vi rätt ofta snackar Trump, rasism och klimatförändringen. Jag älskar att prata om det här för att det gör mig arg och tillåter mig att rensa ut allt, men det kommer ändå alltid emot en vägg. En riktig sådan där aldrigmeraseriös-vägg. Just nu vill jag inte ens tänka tankar om allt det skit som pågår i världen för jag blir tokig. Klimatångest, världsångest och ja, vuxenångest. Jag vill ta en paus från allt sådant där och en stund bara vara oberörd av allt negativt. Ha roligt, äta mycket gott och skratta åt kvalitativ humor (Friends, The Big Bang Theory, minnen och sådant).

Känner ni igen er?

Kommentarer (2)
Jag känner igen mig :)
Übersetzer05.02.17 kl. 15:49
Jaa, tror att många känner såhär vilket egentligen är hemskt för känslan är så frustrerande haha!
05.02.17 20:15
Absolut! Som en stoor datanörd så är det stor igenkänningsfaktor! När jag har läst för mycket artiklar, böcker, seriös litteratur och koncentrerat mig för mycket på de stora problemen och samhällssystemen så brukar jag helt kallt bara ta en heel speldag då jag nördar in mig i något fantasyspel - Sedan har jag en massa energi igen dagen efter! :D
Jasmine - Mitt Gröna Samhälle05.02.17 kl. 21:33
Hahah låter skönt!! Kanske jag måste börja spela jag också :P
06.02.17 18:14

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!

Kategorier

Senaste kommentarer