MoOd

05.02.2017 kl. 20:30

Tjena!

Veckoslutet flög iväg igen och som vanligt känns det som att man inte egentligen gjort något alls. Det är konstigt hur man tycker att det är så skönt att få veckoslut för att "hinna med allt annat" och så hinner man ändå inte. Eller man prioriterar liksom så olika när man plötsligt är ledig. Så blev det igen. Jag har hur som helst lovat mig själv att leva lite mer och njuta av de där små grejerna i livet, så det blev middag ikväll (hemgjorda kåldolmar på rödkål!) med levande ljus och vadslagning (jag förlorade 1 € men vann den tillbaka strax efter). Det är skönt att låta sig själv bara vara. Chilla. Kom ihåg att chilla när det känns som att det är det sista du hinner med för det är då du behöver det mest. Nu skall jag sakta men säkert gå och lägga mig så att jag KANSKE kommer till en normal rytm och inte sover 5 h per natt och sedan dör hela veckan. Det blir Helsingfors imorgon faktiskt. Få se om jag knäpper av några trevliga rutor där! Hej och hå bästa bloggläsare!

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!

Kategorier

Senaste kommentarer