BTS med Hakki Design

11.02.2017 kl. 10:00

I samarbete med Hakki Design

Jag gör ett samarbete med Hakki Design och här kommer del 1, bilder från torsdagens photoshoot. Hakki Designs grundare, Camilla Hagstén, hade ordnat en fotografering för gamla och nya smycken med mig, henne själv och tre andra duktiga personer. Hakki Design gör smycken i trä av restbitar, så jag tror ni förstår hur positiv jag känner mig inför den typens företag:) Zero Waste!

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!