Smörgåsar i en plåtask i en naturpark

12.02.2017 kl. 12:00

Igår var vi i Kurjenrahka med min pojkvän. Vi har varit där en gång förut men då tappade vi lite bort oss så den här gången var vi förberedda. Vi gick runt en sjö, kanske 7-8  km? Otroligt skönt och uppfriskande hur som helst. Naturen gör nog under och det är synd att den bortprioriteras ur ens vardag så ofta, speciellt om man bor i centrum och har mycket att göra om vardagarna. Jag väntar till sommaren då allt är grönt och sjön har smultit och det är sådär som det bara är i Finland på sommaren. Bäst. Då skall vi dit igen och kanske vara längre än 2 h som idag.

Med oss hade vi två smörgåsar av hemgjort bröd, två hemgjorda smoothies och två vattenflaskor. Det var extremt gott att sitta på en sten och äta där bland alla granar och snöflingor. Lite obehagligt dock när vi i princip var helt säkra på att en björn eller älg var i närheten men det visade sig vara en liten pojke och hans föräldrar. Hehe. Hoppas ert veckoslut varit bra, vi hörs!

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!

Kategorier

Senaste kommentarer