Boka in egentid

26.02.2017 kl. 12:00

Många av er som läser är kanske stressade och känner att de 24 timmarna under ett dygn är för få. Jag vet, och de är ju faktiskt för få. Men även om vi skulle be till alla högre makter vi känner till, kan vi ju inte påverka det där. Därför känner jag att vi helt enkelt måste börja arbeta med det vi har. Jag brukar boka in egentid i kalendern för att faktiskt kunna slappna av, eller så bara struntar jag i alla måsten och tänder några ljus och låter fokuset ligga på mig själv och inte skolan eller arbetet. Det hjälper massor och har blivit som en terapiform för mig. Tända ljus, lugnande musik och frivillig aktivitet. Det är nyckeln till avslappning för mig. Hur gör du?

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!