Två superenkla vardagsekotips

27.02.2017 kl. 07:00

Använd också det som gått sönder! Allting är inte obrukbart bara pga en spricka eller ett hål eller dylikt. Ett annat alternativ är att fixa det söndriga istället för att slänga bort. Som en specialist på att söndra byxor, kan jag varmt rekommendera att föra dem för att sys vid hål eller söndrig dragked. Fixa eller använd! Släng ej!

Enklare än enklast: vattna dina växter med överblivet vatten. Det kan vara vatten du kokat något i, vatten du glömt att dricka upp, vatten som du måste "slösa" för att få rätt temperatur osv. Gammalt vatten är inte alltid detsamma som smutsigt vatten och fungerar därför perfekt till växter.

Just det ja, glad måndag ännu! Har du några kul planer för kvällen?

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!