SECCO - reused sailor

09.03.2017 kl. 07:00

I samarbete med SECCO

Den här fina blusen är från online-loppiset SECCO som jag nyligen hittat - tack till en läsare som tipsade!

Jag älskar att företaget krossar fördomar gentemot second hand genom att helt enkelt bjuda på väldigt snygga basplagg och i god prisklass. Jag tror att många människor inte går på loppis för att de anser att produkterna är sjabbiga, men så behöver det ju inte vara, och SECCO bevisar det dessutom. Deras webbsida är enkel att navigera på och plaggen är snygga. Jag suktade lite efter en mjuk smutsrosa blus som jag såg där inne, men tyckte också mycket om den här Massimo Dutti-silkesskjortan. Perfekt när man vill vara lite stiligare.

SECCO är alltså ett online-loppis som egentligen fungerar som en återförsäljare för privatpersoners kläder eller inredningsprodukter. Tanken bakom företaget är att underlätta livet för dem som vill hitta snygga, trendiga second hand-plagg. SECCO strävar också efter att göra second hand-mode till något normalt och vanligt, så att också de som inte annars är intresserade av begagnat blir det. Man kan dessutom lämna in överblivna textilier m.m. hos SECCO, vilket jag naturligtvis gillar som den Zero Waste:are jag är. Mer återvinning i världen, tack <3

Klicka in dig på sidan direkt, så lovar jag att du inte blir besviken!

Kommentarer (1)
Måste tipsa om appen Zadaa för secondhand kläder, ifall du inte är bekant med den :)
Cecilia09.03.17 kl. 08:55
Tack för tipset!!! Skall kolla in genast :)
09.03.17 20:14

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!