Baser

16.03.2017 kl. 07:00

Här ser ni några av mina senaste loppisfynd: ett par fake läderbyxor och en grå tröja/blus (samt smycket som jag skrev om i det här inlägget). Jag är i behov av basplagg och satsade därför på att hitta mycket sådant senast, vilket jag gjorde. Basplagg är enligt mig vägen till en miljövänlig och hållbar garderob eftersom baplagg ofta är tidlösa. Har du ett basplagg kan du hålla det förevigt. Basgarderober minskar konsumtionen, vilket jag naturligtvis gillar.

Sedan en liten grej: jag hatar verkligen att bli fotad och sköter ofta fotografering själv för att slippa pressen, men kvalitén på bilderna är inte alltid den bästa då. Jag har alltså därför bett min pojkvän fota mig nu och då och låt mig säga såhär: övning ger färdighet! Det är mindre pinsamt varje gång som man låter någon annan fotografera sig. Jag känner på något vis att man som bloggare helt enkelt bara måste vänja sig vid att bli fotad, så därför jobbar jag på det. Hoppas ni gillar bilderna!

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!