Veckans fem

26.02.2017 kl. 21:00

Förut höll jag på med "Veckans fem" varje vecka och jag tänkte börja med det igen. Överlag är det ett ganska bra sätt att vara mer tacksam och medveten om sitt liv, eftersom man är tvungen att hitta fem bra saker med varje vecka. Mi lajki.


1. Snön. SÅ FINT, ÄR JAG DEN ENDA SOM ÄLSKAR SNÖ?? (Pst, en fin grej med de här skorna är att de är trendiga just nu, men köpta för tio år sedan - nästan så att man får kalla dem begagnade)

2. Min idé om att kombinera ett brownie-recept med ett pumpapaj-recept. Väldigt gott och blev uppätet direkt.

3. Fotoshooten med min pojkvän tidigare idag. Roligt och fin vägg vi hittade! På bilden försöker jag andas ut för att jag tycker att det är pinsamt när andra fotograferar mig (därav armarnas ställning).

4. En skitcool fotoplats jag hittade av misstag nära Kakola.

5. Borde egentligen höra till listan av veckans fem dåliga saker, men lite kul ändå så den får vara här! Min växt som äger ett (1) blad även om den borde äga femton.





Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!