Måndag + tisdag

28.02.2017 kl. 19:00

Jag ville leka med Instastories och lura er att jag fått glasögon, och antagligen skulle ni ha trott på mig om jag fått ordet "riktiga" rättskrivet, men nej. Rikta. Rikta glasögon.

Jag njöt väldigt hårt av snön igår men tyvärr smalt den bort idag, slaskslaskslask. Fast kanske det är ett tecken på att våren kommer? Den är ju faktiskt här imorgon. Hipphurra, tre månader till sommaren!

Jag har också haft en fotoshoot hemma idag (vänster bild) och jag gillade bilderna starkt. De blev sådär passligt mysiga och Pinterest-aktiga. Ni vet vad jag menar. Bilder som man bara vill ta i och alternativt hoppa in i själv. Till höger ser ni min mormors vardagsrum som är sådär typiskt mormorigt. Jag var där igår och hjälpte henne med några akuta grejer och passade samtidigt på att umgås en längre stund (och äta glass för två komma fem familjer ungefär). Den där fåtöljens modell förresten, den är helt perfekt. Om jag bara fick byta ut tyget mot något skulle den vara så gott som felfri.

Sedan tog vi en sådär halvful selfie/wefie här hemma idag efter fotoshooten. Den här veckan blir ganska arbetsam så jag måste ta itu med skolgrejer strax om jag inte vill bli en sådan där som inte gör någonting. Risken finns.

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!