Veckans fem

05.03.2017 kl. 12:00

1.
Middagen på Delhi Darbar igår med min pojkke. Det är så fruktansvärt god mat där varje gång och igår fick nog cashewnötssåsen 10+ av mig.

2.
Ett skitcoolt bloggsamarbete jag fick!! Jag kan inte säga annat än att det handlar om något med telefoner. Mer säger jag inte!!!

3.
Jag bestämde mig för att jag hädanefter inte får använda datorn på soffan - då blir jag för lat. så nu är det arbete vid bord som gäller, och det känns så mycket bättre.

4.
Mitt ekologiska och veganska nagellack från Boho. De använder relativt miljövänliga förpackningsmaterial också, älskar märket! Inget samarbete utan egna tankar.

5.
Jag märkte att Granit säljer sugrör i glas!! Blev så glad, men köpte inte för att jag ändå hellre väljer dem i stål så att de håller bättre. Ett tips till er andra hur som helst! Bekämpa plastet!!

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!