Vardagsrutor gånger sex

07.03.2017 kl. 19:00

I gamla Sointus utrymmen öppnar Buzz som inte stavat "gastro" rätt. Jag blev lite fnissig av det men min syster tror att det är ett PR-trick eftersom många har lagt upp bilder på just detta. Vad tror ni? På bilden till höger är en citron jag balanserade på saltburken innan jag åt maten jag visade er här imorse. Salt, citron och peppar är... livets salt!

Jag har också hunnit testa Oatlys chokladhavremjölk i brist på sällskap. Jag äter när jag har tråkigt. Den var riktigt god. Och så har jag lyckats få en sådan där rolig knut upptill på huvudet. SÅ BEKVÄMT.

Jag har jobbat lite mer på Fabbes än på ett tag, vilket är skönt. Pengarna kommer onekligen lämpligt. Jag har också varit i Nådendal och bl.a. sett magi-ljus nummer ett. När det är sol i Nådendal så är det sol i Nådendal, helt enkelt.

Det var några bilder från mina senaste dagar, vad har ni gjort?

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!