Svagis snoris

14.03.2017 kl. 19:00

Hej där! Jag har varit sjuk de senaste dagarna och bara kunna se film, dricka te och sova. Vaknar med en fruktansvärt sjuk hals, hes röst och slem ända ner till tarmarna ungefär. Egentligen är det ju ganska mysigt att vara sjuk när man bara får vara hemma och 1) inte behöver förklara varför man ser förjävlig ut och 2) har en orsak att tvinga alla andra att göra något för en.

Imorgon har jag spanskaordförhör som jag måste klara av och dessutom skola överlag... URK. Är så trött och slapp efter de här snytasigfemtongångeritimmen-dagarna. Det enda jag kan tänka är att det snart är veckoslut, men jag förstår inte hur jag skall kämpa igenom skoldagarna innan dess. Nåja, hjälper inte att gnälla. Ha en bra kväll, snyt snyt!

Kommentarer (1)
Hej!
Vad tråkigt att höra att du är sjuk :/ Jag undrar om du har några bra tips på miljövänliga "botemedel" eller någon magisk huskur? Jag gillar inte att ta en massa piller och söker alltid efter nya idéer när det kommer till att kurera förkylningar :)
Krya på dig! :)
Kesia16.03.17 kl. 17:38
Jag brukar köra 200 % på te med ordentligt med honung :) brukar hjälpa. Man skall låta bli allt som är mjölk eftersom det är slembildande och gör slem i halsen värre :)
17.03.17 15:12

Julia Degerth
Grön i Åbo

Jag är en finlandssvensk 23-årig blivande samhällspedagog med planer att ca rädda världen. På bloggen kan du bl.a. läsa om mitt liv utan avfall och olika ekotips, men också tankar om livet och sådär. 

Kontakt: groniabo@gmail.com

 

Alla bilder är mina om inte annat nämns.

Jag håller också Zero Waste-föreläsningar på begäran.

 

A blog about the Zero Waste lifestyle, written by a 23 year old Swedish speaking Finn living in Turku/Åbo, Finland. The blog's name is Grön i Åbo, which means "Green in Turku".

The most popular categories, click on them:

 

Follow me on Instagram!

Like me on Facebook!